BAZEN EN DOĞRU KARARLARIMIZ HİÇBİR MANTIKLI YANI OLMAYANLARDIR.

6 Kasım 2012 Salı

YANSIMA

Rivayete göre;

iki insan biraraya geldiğinde , yakın bir ilişki doğduğunda aralarında bir akım başlarmış.duygu ve düşüncelerden oluşan bir akımmış bu.

bir kişinin her sevgi dolu düşüncesinden diğer varlığa sevgi yayılırmış ve onun da sevgi dolu düşüncelerini yanına katarak kendisini oluşturana 2 katı yansıyarak dönermiş.
Kişinin kendisi ile ilgili düşünce ve duyguları ,ilişkide olduğu varlık ile ilgili düşünce ve duyguları hatta diğer varlıklar ve dünya ile ilgili düşünce ve duyguları da dahil olmak üzere her türlü duygu geçermiş bu akımdan.

her korku dolu düşünce, endişe ,kuşku ; diğer varlığa gider sonra onun da kuşkularını yanına alarak yine 2 katı yansıyarak dönermiş.

Aslında diğer varlıktan yansıyan her söz,davranış, bizim kendi düşünce ve duygularımızdan başka bir şey değilmiş.

Bunu farkedenler artık birbirlerini suçlamayı bırakıp kendi içlerine bakmayı öğrenmişler sonra da bilenler bilmeyenlere anlatmaya başlamış.Gitgide daha çok insan bunu öğrendikçe
sevgi , huzur , barış yayılmaya başlamış atmosfere.Böylece akım büyüyüp koca bir bulut haline gelip insanların üzerine yağmaya başlamış.Yağmurla birlikte gökten 3 elma düşmüş,biri yazana, biri okuyana,biri de okutana

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder