BAZEN EN DOĞRU KARARLARIMIZ HİÇBİR MANTIKLI YANI OLMAYANLARDIR.

30 Aralık 2010 Perşembe

BİR KADIN BİR ERKEK

BİR KADIN , BİR ERKEK

Kadın güzel,sempatik, cıvıl cıvıl. Adam yakışıklı, başarılı,zengin,
Birbirlerini görür görmez hoşlanmışlar.Sık sık görüşmeye başlamışlar. Birlikte çok iyi vakit geçiriyorlarmış.bir süre sonra da evlenmişler. Güzel, akıllı, sağlıklı bir çocukları olmuş. Herşey çok güzel gidiyormuş ama gel zaman git zaman bir şeyler değişmeye başlamış.Artık birlikte olmaktan eskisi kadar zevk almıyorlarmış. Gitgide daha çok tartışmaya başlamışlar. Üstelik artık başkalarının yanında bile tartışır olmuşlar. Küçük küçük kızgınlıklar birikmeye başlamış . Olmadık şeyler batar olmuş.
Birbirlerini suçlamaya başlamışlar. Kadın sinirli adam üzgün olmuş. Kadın sinirlendikçe konuşmaya,sesini yükseltmeye başlamış,adam  kabuğuna çekilip kadından uzaklaşmış.
Sonra bir gün kadın eski resimlerini çıkartmış bakarken adam da gelmiş birlikte eski resimlerine bakmaya başlamışlar.
O resimlerde eski  hallerini gördükçe birbirleri ile neden evlenmek istediklerini hatırlamışlar. ilk birlikte olmaya başladıklarında birbirlerinde gördükleri güzel şeyleri  görmediklerini farketmiş , onun yerine artık birbirlerinin kusurlarını görmeye , dert etmeye başladıklarını anlamışlar.
Sahip oldukları güzel şeyleri düşünmüşler.
 Tüm bu güzel şeyleri   unuttuklarını fark etmişler.
İçlerine bir sıcaklık yayılmış .  Uzun zamandan sonra ilk defa birbirlerinin gözlerinin içine  bakmışlar ve hatırlamışlar.
O anda kapı çalmış Kim o diye seslenmişler. Ben ‘Sevgi’ demiş ses. Tam gidiyordum ama sesinizi duydum . Geri geldim.
Gökten 3 elma düşmüş . Biri adamın ,biri kadının biri de yazarın kafasına...

1 yorum:

  1. Doğru ama bunun içinde insanların koşturmaktan,tüketmekten ara verip şöyle içinde oldukları hızla akan nehrin dışına çıkıp noluyo diye bakmaları gerekiyor.Ancak şu dünya şartlarında bunu yapmak çok kolay değil...
    Fatih

    YanıtlaSil